Zomer 2017 Collectie


25 apr 2017 : 08:30

Geschreven door: Beheerder

 None    Misc

Een overzicht van onze zomercollectie staat nu online!De zomercollectie 2017 van Porto Azul is dit seizoen geïnspireerd op het mondaine Long Island & Charlotte Beach bij New York USA.

Hier vertoeven de kinderen met hun ouders tijdens de zomervakantie uit alle delen van de wereld. De zoete kleuren die doen denken aan ‘Amerikaans fruit & snoepgoed  zijn terug te vinden in de zachte comfortabele zomerstoffen van Porto Azul: Zeegroen, zuurstokroze, vanillegeel, hemelsblauw, zand, schelpenroze, parelmoerwit, framboos en abrikoosroze. Met jeans-, indigoblauw, rood en wit is het kleurenpalet van 2017 compleet.

Voor de kleintjes onder 2 jaar is de Azul Petit collectie ook gebaseerd op thema’s van het sport & strandleven op Long Island Beach & Praia de Rocha (‘t kiezelstrand) De jongens hebben in hun canvasbroekjes in leuke felle kleuren als limoengeel, hemelsblauw, zand, navy & wit veel bekijks doordat ze net als hun grote broer er heel stoer uitzien maar nog niet kunnen lopen. Toch willen ze meedoen en op hun dikke beentjes kruipen ze achter ze aan in een coole polo met een stoere print op rug en borst. Overhemden in mooie poplin in dezelfde frisse kleuren en ruiten zijn een genot om te zien bij de kleintjes in zachtgeel, navy, wit en navy-wit ruiten en strepen.

Porto Azul Amsterdam 020-615 60 90 & Den Haag 070- 390 20 90 Mylene Leegwater - J.Fernandes
0 Reacties


Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden